Uutta!‎ > ‎

Uutta Google+ sivuissa ja Google My Business -palvelun julkaisu

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 12.6.2014 klo 0.29
Google on juuri julkaissut uuden palvelun, Google My Businessin, joka on suunnattu yrityksille. Koska tämä palvelu liittyy merkittävästi myös Google+ sivuihin, tämäkin toiminto on uudistunut. 

Google My Business on yhdistää yrityksesi suoraan asiakkaisiin, kun he etsivät yritystäsi Google Haussa, Google Kartoissa tai Google+ -palvelussa. Kokonaisuuden hallinta keskittyy yhteen paikkaan, yrityksesi Google+ sivun My Business -osioon. 
Google My Business -palvelu on maksuton. 


Google My Business tuo yhteen kaikki ne toiminnot, joiden avulla yrityksesi voi parantaa näkyvyyttään Googlessa:
  • Päivitä yrityksesi tiedot aina ajantasalle yhdestä paikasta, jolloin tieto löytyy Google+ -palvelusta, Hausta (myös Google Places) ja Kartoista. 
  • Näytä asiakkaille miksi juuri sinun luoksesi kannattaa tulla kuvien ja videoiden avulla.
  • Jaa uutisia ja ajankohtaisia tiedotteita asiakkaillesi Google+ sivun kautta. Näin pidät keskustelun heidän kanssaan avoinna.
  • Seuraa sinusta kertovia arvosteluja Googlessa
  • Ymmärrä miten seuraajasi ovat sinuun yhteydessä Insights -analyysityökalun avulla.
  • Mobiilisti voit hallita kaikkea tätä uudella Google My Business Android mobiilisovelluksella (iPhone sovellus julkaistaan pian).
Uudistuneet Google+ sivut

Aikaisemmin Google+ sivujen navigoinnista löytyi kohta Ohjauspaneeli, josta saattoi tarkastella tietoa sivun toiminnasta. Tämä on nyt poistunut ja tilalle on saapunut My Business -osio, josta löydät kaikki uudet toiminnot. Tämä on sinun yrityksesi Google näkyvyyden hallintaportaali.
Entuudestaan tuttu etusivunäkymä löytyy kohdasta Stream.Katsellessasi My Business osiota, sivun oikeasta yläkulmasta löydät muiden Google-sovellusten puolelta tutun navigointipainikkeen. Klikkaamalla sitä näet tarjolla olevat toiminnot. Tätä kautta voit esimerkiksi avata Business Insights -tilastot tai YouTube kanavasi.Comments