Uutta!‎ > ‎

Näin jaat viestit Google+ -palvelussa

lähettänyt verkkoaps@dna.fi 29.4.2014 klo 0.31
Google+ -palvelun Jaa kuulumiset -ikkunassa voit aina määrittää kenelle päivityksesi näkyy. Google+:ssa ei ole erikseen osiota yksityisille viesteille, vaan nämäkin päivitykset tehdään samasta ikkunasta kuin julkisetkin päivitykset. 
Jaa kuulumiset -ikkunassa säädät viestiesi näkyvyyden viestikohtaisesti kohdassa Vastaanottaja. 

    Jakamisen näkyvyyden vaihtoehdot ovat seuraavat:

  • Kirjoita henkilön nimi tai sähköpostiosoite jakaaksesi viestin yksityisesti vain tietyille henkilöille

  • Valitsemasi Piiri, jolle haluat jakaa (esim. Perhe)

  • Piirisi jakaa kaikille Piireissäsi oleville henkilöille

  • Laajennetut piirit jakaa Piireissäsi olevien henkilöiden Piireissä olijoille

  • Julkinen jakaa kaikille jotka ovat lisänneet sinut Piireihinsä, riippumatta siitä ovatko he Piireissäsi vai eivät. 


Comments