Uutta!‎ > ‎

Näin jaat Google Kalenterin valitsemiesi käyttäjien kanssa

lähettänyt verkkoaps@dna.fi 15.5.2014 klo 5.29

Google Kalenterin voi jakaa kaikkien oman organisaation käyttäjien kanssa. Tämän lisäksi kalenterin voi jakaa esimerkiksi laajemmilla käyttöoikeuksilla vain tiettyjen käyttäjien kanssa alla olevien ohjeiden avulla.

  1. Klikkaa vasemman sarakkeen kalenteriluettelossa haluamasi kalenterin vieressä olevaa alas osoittavaa nuolipainiketta ja valitse Kalenterin jakaminen.
  2. Kirjoita sen käyttäjän sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa kalenterisi kohtaan Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa.
  3. Valitse avattavasta valikosta haluamasi käyttöoikeustaso ja valitse Lisää. (Kun olet valinnut Lisää, valitsemasi käyttäjä saa sähköpostitse kutsun tarkastelemaan kalenteriasi.)

Voit tällä hetkellä jakaa kalenterisi päivässä jopa 75 käyttäjälle. Jos haluat jakaa kalenterisi yli 75 käyttäjälle, odota 24 tuntia ennen uutta yritystä.

Jos kalenterien jakaminen ei onnistu, ratkaise ongelma poistamalla kyseinen henkilö jaetun kalenterin asetuksista ja jakamalla kalenteri sitten uudelleen.


Comments