Uutta!‎ > ‎

Hangouts videoneuvottelujen uudet ominaisuudet

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 3.10.2014 klo 4.33
Kasvokkain on aina mukavampi jutella kuin puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, mutta pitkän matkan kulkemiseen ei aina ole syytä tai aikaa. Siksi Hangouts -videoneuvottelut ovat hyvin suosittuja. Niiden avulla jokainen kaukanakin oleva kollega tai yhteistyökumppani on ihan vieressä.

Ulkopuolisten käyttäjien kutsuminen linkin avulla. Joskus ison käyttäjämäärän kasaaminen videoneuvotteluun voi olla haastavaa. Saman verkkotunnuksen alaiset käyttäjät voivat jatkossa antaa ulkopuolisille URL-osoitteen, jonka kautta liittyä mukaan videopuheluun. Vaatimuksena on Google-tili.
Lue lisää: ttp://goo.gl/4O12kz


Paranettu näytönjako. Kun haluat jakaa näyttöäsi suuremmalla porukalle videoneuvottelussa, klikkaa näytönjako painiketta. Jatkossa voit myös valita, että haluat esityksen näkyvän kaikille automaattisesti koko ajan "isolla ruudulla".
Lisätiedot: https://support.google.com/hangouts/answer/1660627?hl=fi

Vähemmän taustamelua. Näppäimistön näpytys, tuolin kolahdus, toimistolla kiireinen päivä. Kaikki nämä pienet äänet saattavat kuulua häiritsevästi videoneuvotteluun. Siksi taustaäänen vaimennus on parannettu.  


Comments