Uutta!‎ > ‎

Google+ uutuutena kyselyt

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.10.2014 klo 1.04   [ 10.10.2014 klo 1.07 päivitetty ]
Google+:saan on uutuutena julkaistu Kysely -toiminto, joka löytyy päivitysten jakamiseen tarkoitetusta ikkunasta. 
Klikkaa painiketta Kysely ja aloita oman kyselysi laatiminen.


Voit kirjoittaa yläreunaan kyselysi aiheen tai muun saateviestin. Lisää kuvaja kirjoita sen jälkeen vastausvaihtoehdot. Tällä hetkellä vaihtoehtoja voi lisätä maksimissaan 5 kappaletta.
Määrittele myös kenelle päivityksen jaat kohdassa Vastaanottaja


Seuraa lopuksi kyselysi vastauksia päivityksessäsi. 


Tärkeää:

  • Äänestysten muokkaaminen: Voit muokata kysymyksen tekstiä sen esittämisen jälkeen, mutta vaihtoehtoja tai kuvia ei voi muuttaa. Äänestystä ei myöskään voi sulkea sen aloittamisen jälkeen. Jos haluat kuitenkin poistaa äänestyksen,voit poistaa viestin näillä ohjeilla.
  • Kuvien lisääminen: Voit lähettää kuvan työpöydältä tai laitteella otetuista kuvista, valita kuvan Google+ -kuvien albumista tai löytää kuvan Googlen kuvahaulla. Jos lähetät kuvia tai valitset kuvia Googlen kuvahaulla, luomme kyseisille kuville automaattisesti yksityisen Google+ -kuvien albumin. Yksityinen kuva-albumi näkyy vain sinulle, ellet jaa albumin URL-osoitetta.
  • Kuvien poistaminen: jos poistat kuvan yksityisestä äänestysten kuva-albumista, kuva poistetaan myös itse äänestyksestä.
  • Äänestysten jakaminen: Haluamme varmistaa, ettei yksityisten äänestysten tuloksia jaeta julkisesti. Tästä syystä voit jakaa uudelleen vain julkisia äänestyksiä. Tämän lisäksi julkiset äänestykset pitää myös jakaa uudelleen julkisesti, eli et voi jakaa niitä vain tiettyjen piirien tai ihmisten kanssa.

Äänen antaminen äänestyksessä

Jos joku luo äänestyksen Google+:ssa, voit kertoa mielipiteesi vastaamalla äänestykseen. Jos et halua antaa ääntä, voitkirjoittaa kommentin tai antaa viestille +1.

Tärkeää: jokainen, joka näkee äänestyksen, näkee myös äänestämäsi vaihtoehdon.


Comments