Uutta!‎ > ‎

#145 Google- Hangout - videokeskustelu myös matkapuhelimessasi

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.1.2012 klo 3.34   [ 2.1.2012 klo 3.37 päivitetty ]
 Viesti kasvokkain statuspäivitysten sijaan

On helppoa syyttää ajanpuutetta tai pitkiä välimatkoja, kun tuntuu, ettemme ole pitäneet tarpeeksi yhteyttä läheisiimme. Google+:n Hangouts videokeskustelu tuo läheiset ja työkaverit muutaman hiiren napsautuksen päähän.

Google+ Hangouts tuo maksuttoman monenkeskisen videokeskustelun kaikkien saataville. Sinun ei tarvitse tyytyä onnittelemaan ystävääsi kihlautumisesta tai työkaveriasi uusista tehtävistä pelkällä lyhyellä viestillä uutisvirrassa. Voit kutsua hänet ja muitakin videokeskustelemaan suoraan siitä statuspäivityksestä, josta luit uutisen. Jos et satu olemaan tietokoneesi ääressä, se ei haittaa, Google+ Hangouts toimii myös älypuhelimellasi (Android, iPhone).

Napsauta linkkiä 'Hangout' statuspäivityksen alla ja kutsusi tulla videoakeskusteluun lisätään päivityksen kommentteihin. Jos Hangout on jo käynnissä näet heidän kutsunsa samassa kohdassa.

Käynnistä Hangout statuspäivityksestä (vasen) ja liity käynnissä olevaan Hangoutiin (oikea).

Toimii myös älypuhelimessa

Jos et satu olemaan tietokoneesi ääressä, se ei haittaa, Google+ Hangouts toimii myös älypuhelimellasi (Android, iPhone). Avaa Google+ Messenger sovellus (haettavissa ilmaiseksi Adroid Marketista ja Appstoresta) ja napsauta Hangout-kuvaketta. Näin se käy (video).
Napsauta kerran käynnistääksesi Hangoutin (vasen) ja napsauta uudelleen jatkaaksesi viestien kirjoittamista (oikea)

Pysy ajantasalla Hangout-kutsuista

Kun läheiset tai työkaverit kutsuvat sinut mukaan videokeskusteluun saat siitä ilmoituksen puhelimeesi ja Google+ uutisvirtaan.
Käynnissä olevat (vasen), työpöytäilmoitus (keskellä) ja ilmoitus älypuhelimessa (oikea).