Uutta!‎ > ‎

Gmailin valokuvaliitteet uudistui

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 15.4.2014 klo 23.17   [ 15.4.2014 klo 23.19 päivitetty ]
Suurin osa käyttäjistä ottaa nykyään valokuvat pääasiassa puhelimella. Tähän liittyen Gmailin viestinkirjoitusikkunan valokuvatoiminnot ovat saaneet uusia ominaisuuksia juuri julkaistussa päivityksessä. 
Jatkossa kun käytät automaattisesti valokuvien varmuuskopiointia, saat tuotua kuvasi viesteihin Lisää kuvia -painikkeen avulla. 

Klikkaa Lisää kuvia -painiketta (Huom! kaikki painikkeet tulevat näkyviin kun siirrät hiiren liitteen tekemiseksi tarkoitetun painikkeen päälle Gmailin viestinkirjoitusikkunan alareunassa). Valokuvat ikkuna aukeaa ja näet heti kaikki automaattisesti varmuuskopioidut kuvasi (Google+ kuvat). Ikkunan yläreunasta voit myös valita haluatko lisätä kuvia lataamalla ne tietokoneeltasi tai kenties verkko-osoitteesta. 
Ikkunan oikeasta alakulmassa näkyy kaksi vaihtoehtoa: Suoraan/ Liitteenä. Tämä kertoo kumpaa tapaa liittää kuvia viesteihin olet parhaillaan käyttämässä ja valintaa voi myös muuttaa. Suoraan tarkoittaa, että kuvat sijoitetaan tekstin väliin viestissä, kun taas liitteenä tarkoittaa perinteistä liitetiedostoa. 
Kuvien kokoa voi viestinkirjoitusikkunassa jatkossa muuttaa. Klikkaamalla kuvaa ja vetämällä sen kulmista kuvaa saa helposti pienennettyä. Comments