Uutta!‎ > ‎

Drive for Work: rajoittamaton tallennustila yrityksesi käyttöön

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.7.2014 klo 3.16   [ päivittänyt 2.9.2014 klo 6.59 Tuntematon käyttäjä ]

Drive for Work on uusi palvelu, joka sisältää rajoittamattoman* määrän tallennustilaa tiedostoille, kansioille ja varmuuskopioille. Voit jakaa jopa 5 TB:n suuruisia tiedostoja toisille käyttäjille!

Kaikki tiedostosi synkronoituvat tietokoneen, puhelimen ja tabletin välillä, mukaan lukien Microsoft Office -tiedostot (joita voit myös muokata Drivellä). Pääset käsiksi töihisi milloin haluat, sijainnista riippumatta, myös offline-tilassa ja koko tiimilläsi on aina tuorein tieto saatavillaan.

(*Tilit, joilla on vähemmän kuin 5 käyttäjää, saavat 1 Tb käyttäjäkohtaista tallennustilaa.)


Drive for Work -palveluun sisältyy myös Vault -arkistointipalvelu, jonka avulla teet varmuuskopion kaikista tiedoista ja varmistat, että ne pysyvät tallessa.Drive for Work on ratkaisu jokaisen yrityksen tarpeisiin. Se soveltuu käytettäväksi yhdessä muiden järjestelmiesi kanssa, olivatpa ne millaisia tahansa.

Google Apps for Business -käyttäjät voivat päivittää tuotteen Google Apps Unlimited premium-versioon, jolloin kaikki uudet ominaisuudet, rajaton tallennustila ja Vault-arkistointipalvelu saadaan käyttöön.


Drive for Work -palvelun hinta ei päätä huimaa, vain 8€/ käyttäjä/ kk.

Turvallinen ja luotettava


Drive for Work -palvelu sisältää kymmeniä yritystason vaatimukset täyttäviä kriittisiä turvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu pitämään yrityksesi tieto turvassa.

  • Drive for Work ja sen käyttämät palvelinkeskukset ovat SSAE 16- / ISAE 3402 Type II SOC 2 -hyväksyttyjä ja ISO 27001 -sertifioituja. Erityissäännöksiä vaativia teollisuuden aloja ja maantieteellisiä alueita varten Google Drive noudattaa FISMA-, FERPA- ja HIPAA-säännöksiä ja Safe Harbor -tietosuojadirektiivejä.

  • Kaikki Drivelle tallennettu tieto on salattua ja sellaisena se myös liikkuu palvelinkeskusten välillä, palvelinkeskuksista päätelaitteellesi ja silloinkin kun ne sijaitsevat mobiililaitteellasi.

Sinä omistat tietosi ja työkalujen avulla voit hallita niitä, esimerkiksi kenelle ja miten niitä jaetaan. Palvelun taustalla toimii Googlen järeä palvelinkeskusverkosto, joka takaa 99,9 prosenttisen* luotettavan pääsyn tietoihisi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

(Palvelutasosopimuksen takuu on 99,9 prosentin käytettävyys ilman suunniteltuja käyttökatkoksia)Lisätietoja tuotteesta saat yritysmyyntimme kautta:
Yritysmyynti: 0800 302030
sähköposti: yritysmyynti@dna.fi Comments