Uutta!‎ > ‎

#948 - Näin jaat Yhteystiedot muille käyttäjille

lähettänyt VerkkoAps VerkkoAps 2.5.2013 klo 2.58   [ 2.5.2013 klo 3.04 päivitetty ]
Kun käytät Gmailia, sovellus automaattisesti tallentaa osoitteita Yhteystietoihisi, ellet ole asetuksista muuttanut toimintoa sellaiseksi, että tallennat itse kaikki Yhteystiedot.
Kun yhteystiedot kuitenkin on tallennettu tavalla tai toisella, ne on mahdollista jakaa kollegalle aivan kuten kalenterit ja dokumentitkin. Erityisen kätevää tämä on jos luot esimerkiksi yhteystietoryhmän projektia varten, voit jakaa sen muille projektin henkilöille ja näin jokaisen ei tarvitse itse erikseen luoda omaa ryhmäänsä.

Toimi näin:
Siirry Yhteystietoihin Gmailin yläreunan navigointipalkista klikkaamalla Yhteystiedot.
Luo esim. yhteystietoryhmä (vasen reuna, "Uusi Ryhmä") ja tallenna tai siirrä sinne halutut yhteystiedot.
Avaa ryhmä, jonka haluat jakaa klikkaamalla sen nimeä vasemmasta reunasta.
Valitse Lisää -valikosta "Siirtoasetusten hallinnointi".


Tämän jälkeen aukeaa kaikista muistakin Google -sovelluksista tuttu jakamisasetusten ikkuna, jonka kautta voit jakaa yhteystietoryhmän. Samalla onnistuu myös huomautusviestin lähettäminen yhteiskäyttäjille sähköpostitse.
Kun ryhmä on jaettu, muut henkilöt näkevät jaetut yhteystiedot omissa Yhteystiedoissaan omassa osiossaan.


Comments