Uutta!‎ > ‎

#947 - Näit luot organisaatiollesi Google+ sivun

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.5.2013 klo 2.41   [ 2.5.2013 klo 2.41 päivitetty ]

Google+ -sivujen avulla yritykset, tuotteet, tuotemerkit ja organisaatiot saavat oman julkisen profiilin ja näkyvyyttä Google+ -palvelussa.

Google+ -sivut toimivat Google+ -ympäristössä samoin kuin normaalit Google+ -profiilit: ne voivat lisätä ihmisiä piireihin, muokata omaa proriiliaan, jakaa sisältöä Google+ -palvelussa, antaa kommenteille ja kuville +1-merkintöjä ja luoda hangouteja sekä liittyä niihin. Ne eivät kuitenkaan ole täysin sama asia kuin profiilit.

Google+ -sivun luominen:

  1. Klikkaa kohtaa Sivut osiossa Lisää vasemmalla.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa  Luo uusi sivu .

3. Valitse Google+ -sivuluokka , jonka haluat luoda.
4. Klikkaa Luo-painiketta.

Silloin, kun luodaan sivua organisaatiolle, kannattaa muistaa, että sivuilla voi olla useita ylläpitäjiäYlläpitäjiksi kannattaa lisätä useita henkilöitä, jotka voivat toimia varahenkilöinä silloin, kun jonkun muun kuin omistajan on ylläpidettävä sivua. Tämä tarkoittaa sitä, että useat ihmiset voivat toimia sivun nimissä ilman, että joudut jakamaan tilitietosi heidän kanssaan. Mikäli luot sivun organisaatiolle, mutta et halua enää olla sen omistaja, voit myössiirtää omistajuuden jollekulle muulle.

Kun olet luonut sivun, määritä profiilin tiedot valintaikkunoiden avulla. Muista kertoa uudesta sivusta myös muille! Kaikki sivut ovat julkisia luomishetkestä asti. Kun olet valmis julkaisemaan sivusi useammille katsojille, varmista, että käytät Google+ -palvelua sivunasi ja klikkaa Etusivu.

Voit muokata melkein kaikkia sivun profiilissa olevia tietoja, kuten esittelyä, yhteystietoja ja verkkosivustoa. Sivun profiilin muokkaaminen:

  1. Varmista, että käytät Google+ -palvelua sivunasi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevaa Profiili-kohtaa.
  3. Valitse muokattava osio. Kohta on muokattavissa, kun muokkauslinkki näkyy.
  4.  Klikkaa Tallenna-painiketta, kun olet valmis.

Ohjeet käyttäjänimen ja salasanan määrittämiseksi sivulle.


Lähde: Google


Comments