Uutta!‎ > ‎

#919 - Gmailin saavutettavuus vuonna 2012 oli parempi kuin luvattiin

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 3.4.2013 klo 23.50
Miljoonat yritykset ympäri maailman käyttävät päivittäin Google Apps -sovelluksia ja siksi Google kertookin, että heille on erityisen tärkeää varmistaa palveluiden toimivuus ja saavutettavuus.
Google Apps -asiakkaille tarjotaan 99,9% saavutettavuustakuu, jonka aikana ei esiinny työskentelyä haittaavia toimintahäiriöitä sovelluksissa.

Googlen juuri julkaiseman raportin mukaan vuosina 2010 ja 2011 todellinen saavutettu toiminnallisuus oli merkittävästi korkeampi kuin Apps -asiakkaille oli luvattu. Jälleen viime vuoden aikana yllettiin korkeaan tulokseen: tutkimuksen mukaan Gmail toimi moitteetta 99,983% ajasta. Tänä aikana on kuitenkin lisätty toimintaa haittaamatta lukuisia uusia ominaisuuksia sovellukseen.
Käytännössä tämä tarkoittaa noin 7 minuuttia kuukaudessa, jonka aikana mahdollisia häiriöitä palvelussa on saattanut esiintyä. Suurimmalla osalla käyttäjistä häiriöitä ei ole ollut lainkaan.

Blogissaan Google vielä muistuttaa, että jokainen Google Apps -käyttäjä voi koska tahansa seurata palvelujen saavutettavuutta Google Apps Status Dashboardista.

Lähde: Google Enterprise Blog

Comments