Uutta!‎ > ‎

#848 - Google+ Hangout, näin se toimii

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 19.2.2013 klo 0.24
Oletko jo tutustunut Google+ Hangout -videoneuvotteluun? Kyseessä on Google Apps -sovelluskokonaisuuteen sisältyvä erinomainen viestintäväline, jonka avulla on mahdollista pitää yhteyttä ystäviin tai liittyä kokouksiin mistä päin maailmaa tahansa.

Hangoutien avulla saat ystäväsi ja perheesi kiinni, olitpa sitten kotona tietokoneesi ääressä tai käytät Google+ -mobiilisovellusta tien päällä. Jopa 15 henkeä voi osallistua hangoutiin, ja siihen on helppo kutsua tiettyjä ystäviä tai piirejä. Jaa siis viimeisimmät uutiset ja näe kaikkien reaktiot niihin reaaliajassa, tai lisää sovelluksia hangoutiin, jolloin voitte katsoa YouTube-videoita yhdessä, pelata pokeria kavereiden kanssa tai piirrellä lasten kanssa, kun et ole kotona.

Tiimin yhteistyö vahvistuu, kun tiimi on kasvotusten. Hangoutit tarjoavat sarjan tuottavuussovelluksia, joiden avulla jaatte sen, mitä on näytöillä, teette yhteistyötä Google-dokumenteissa tai katselette esityksiä ja kaavioita yhdessä. Ota tämä ominaisuus käyttöön Hangout-ikkunan vasemman reunan painikeista, jolloin voit selata ja lisätä uusia sovelluksia.

Lue lisää Hangouteista täältä.


Comments