Uutta!‎ > ‎

#777 - Google-käyttäjä: tarkista mitkä sovellukset pääsevät tietoihisi

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 4.1.2013 klo 5.39
Surffaillessa tulee kirjauduttua moneen paikkaan hyödyntäen Google -tunnuksia. Myös laitteet joilta kirjaudutaan vaihtuu ja usein niitä on käytössä samanaikaisesti useita.
Pysytkö siis perässä mihin kaikkialle olet kirjautuneena Google -tunnuksillasi? Vuodenvaihde on erinomainen aika tehdä pieni tarkistus.


Google-tilin sallitut sovellukset ja palvelut voit tarkistaa tilin asetuksista. Toimi näin:

Kirjaudu Google-tiliisi. Klikkaa sitten oikeasta ylälaidasta omaa kuvaasi,  ja sitten kohtaa Account / Tili. Voit myös suoraan kirjautua omilla tunnuksillasi osoitteessa: https://www.google.com/account

Klikkaa sitten uuden sivun oikeasta laidasta kohtaa Go to the Dashboard../ Hallintapaneeli, täältä näet kaikki tilisi perustiedot nopeasti. Voit tarkistaa tältä sivulta muun muassa sen, kuinka monessa Android-laitteessa tilisi tiedot ovat parhaillaan rekisteröitynä.

Verkkosivut ja -palvelut, joilla on pääsy tilisi tietoihin, löydät ylimmästä kohdasta Account/ Tili. Klikkaa linkkiä Websites authorized… / Verkkosivut. Mikäli listasta löytyy sivustoja tai palveluita, joiden ei siellä pitäisi olla, voit poistaa oikeudet klikkaamalla nappia Revoke access / Peruuta käyttöoikeus.


Lähde: TietoviikkoComments