Uutta!‎ > ‎

#751 - Jouluhauskaa Googlelta

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 19.12.2012 klo 0.49
Jos lahjojen paketointi ja piparkakku-urakka eivät nostaneet joulumieltä vielä tarpeeksi esiin, joulutunnelmaan voi alkaa virittäytymään Googlen hauskalla Joulupukin jäljittimellä!

Google Mapsin Joulupukin jäljittimeen pääset tästä.

Jouluaattona Joulupukin jäljittimen on tarkoitus esitellä joulupukin reen kojelautaa, jonka tekniikka mahdollistaa pukin matkan maailman ympäri. Erikoiskatsauksen on laatinut yksi joulupukin monista kehittäjätontuista, jotka paiskivat töitä Korvatunturilla ja auttavat joulupukkia valmistautumaan suureen päivään. Joulupukin kojelaudassa käytetään Google Mapsin viimeisintä tekniikkaa ja se edustaa rekisuunnittelun huippua. Kojelaudasta voit seurata pukin matkaa maailman ympäri ja saat matkan varrella tietoa pysähdyspaikoista.

Lisäksi mukavat tontut ovat kutsuneet sinut tutustumaan joulupukin kylään, kun pukki valmistautuu matkalleen. Käy siis tutustumassa joulupukin kylään, sillä sieltä löydät mukavaa tekemistä ja voit tavata veikeitä tonttuja.

Google Mapsin joulupukin jäljitin on Googlen kehittämä ja luoma, joskin myös joulupukin tontut kantoivat kortensa kekoon.

Tarvitsetko ohjeita tai onko sinulla kysyttävää? Lisätietoja joulupukin jäljittimestä on ohjekeskuksessa.Comments