Uutta!‎ > ‎

#706 - Google -sovellusten näyttötiheys -asetukset

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 28.11.2012 klo 0.32   [ 28.11.2012 klo 0.33 päivitetty ]

Gmail säätää automaattisesti sivulla olevan sisällön "tiheyttä", kun selainikkunan kokoa muutetaan tai jos käytetään eri kokoisia näyttöjä (jos esimerkiksi Gmail-tiliä tarkastellaan kannettavan pienellä tai pöytäkoneen isolla näytöllä). "Näyttötiheyden" asetukset vaikuttavat siihen, kuinka paljon tilaa jätetään tunnisteiden, postilaatikon osioiden ja postilaatikossa olevien viestien väliin.

Jos haluat käyttää tiheämpää näyttöä riippumatta näytön koosta, voit rajoittaa tilisi oletustiheyttä. Tämä asetus määrittää alimman tiheyden eli tilinäkymän suurimman sallitun tilan. Jos selainikkunaa pienennetään tai käytetään pienempää näyttöä, Gmail-näkymä säätyy automaattisesti tiheämmäksi, jotta postilaatikkoa voi käyttää mahdollisimman helposti, mutta tiheys ei ole koskaan pienempi kuin määritetty alaraja.

Näin se toimii:


Mukava Väljä Tiivis
Pieni näyttö
Keskikokoinen näyttö
Iso näyttö

Esikatsele näitä tiheysasetuksia koko näytöllä.

Säätääksesi tätä rajaa, toimi seuraavasti:

  1. Napsauta rataskuvaketta postilaatikkonäkymän oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse vaihtoehdoista Mukava (eniten tilaa), Väljä ja Tiivis (tihein).

Jos et näe välitöntä muutosta, se johtuu siitä, että selainikkunasi on tällä hetkellä pienempi kuin alimman tiheyden näyttävä selainikkuna. Tällaisessa tilanteessa asetuksessa näkyy ilmoitus "suuremmille näytöille". Järjestelmä ilmoittaa myös tiheyden, jota Gmail-näkymässä käytetään sillä hetkellä.

Tämän asetuksen muuttaminen ei vaikuta muihin käyttämiisi Googlen tuotteisiin, mutta voi muuttaa tiheysasetusta myös Kalenterista ja Drivestä.

Lähde: Google


Comments