Uutta!‎ > ‎

#693 - Monipuolinen Hangout -videoneuvottelu

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 14.11.2012 klo 3.12
Googlen Hangout -videoneuvottelu on monipuolinen sovellus. Sijainnilla ei ole enää väliä, sillä voit olla kasvokkain valitsemiesi ihmisten kanssa juuri silloin kun itse haluat. Kun autossa kököttämiseen ei kulu aikaa, sen voi käyttää moneen muuhun toimeen paljon tehokkaammin.
Paitsi että Hangoutin avulla näette ja kuulette toisenne, voitte myös keskustella kirjoittaen, jakaa näyttönne toisillenne ja muokata yhdessä Google Dokumentteja.

Näytön jakaminen onnistuu vasemman reunan toimintopainikkeista. Valitse Näytön jako ja mikäli sinulla on useampia ikkunoita auki selaimessasi, se jonka haluat jakaa.

Valitsemalla toimintopainikkeista Google Drive, voit valita Drivesi sisällöstä haluamasi Dokumentin ja työstää sitä yhdessä muiden kanssa. Tai voit luoda myös kokonaan uuden Dokumentin ja luoda vaikkapa kokoukselle pöytäkirjan.

Valitse vasemman reunan toimintopainikkeista Keskustelu ja Hangout -ikkunan oikeaan reunaana aukeaa pikaviesti osio, jossa voi vaihtaa viestejä kirjoittamalla. Esimerkiksi linkit kulkevat helposti muille osallistujille tätä kautta.Comments