Uutta!‎ > ‎

#577 - Kuinka poistaa käyttäjä jaetusta kalenterista

lähettänyt verkkoaps@dna.fi 5.9.2012 klo 4.05
Olet jakanut tekemäsi kalenterisi eri henkilöiden kanssa esimerkiksi projektin sujuvuuden mahdollistamiseksi. Yksi henkilöistä siirtyy toisen projektin pariin, joten sinun tulisi poistaa hänet kalenterin käyttäjistä.
Toimi siis näin:
Voit poistaa käyttäjän jaetusta kalenteristasi milloin tahansa seuraavasti:
1. Napsauta vasemman sarakkeen kalenteriluettelossa haluamasi kalenterin vieressä olevaa alas osoittavaa nuolipainiketta ja valitse Kalenterin jakaminen. (Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa kalenteriluettelon alareunassa Kalenterien hallinta ja sitten haluamaasi kalenterin jakaminen -linkkiä.)
2. Napsauta roskakorikuvaketta sen käyttäjän kohdalla, jonka haluat poistaa.
3. Valitse Tallenna.


Comments