Uutta!‎ > ‎

#559 - Uutuustoimintoja Bloggerissa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 27.8.2012 klo 2.45
Blogger on Googlen tarjoama blogipalvelu, jonka löydät Google Apps-sovelluskokonaisuudessa Gmailin yläreunan navugointipalkin Lisää- kohdan alta.

Bloggeriin voit luoda itsellesi tai yrityksellesi blogeja ja ylläpitää niitä samaisen linkin kautta. Blogger on saanut lähiaikoina monia mielenkiintoisia uusia toimintoja, kuten postauksen jakaminen suoraan Google+ -profiiliin, joiden avulla käyttäminen on nopeaa ja mutkatonta.

Hakukuvaus ja Pysyvä linkki ovat myös bloggaajaan uusia upeita työkaluja.
Nämä määritykset voit tehdä viestiasetuksista, kirjoituskentän oikealta puolelta Bloggerissa.

Pysyvä linkki

Perinteisesti Bloggerin blogeissa on ollut automaattisesti muodostuva URL-osoite, jota ei ole varsinaisesti voinut itse määritellä. Nyt asia on toisin, sillä Pysyvä linkki- toiminnon avulla  voit aivan itse määritellä minkä niminen linkki kirjoituksellesi asetetaan.
Tämä on monien käyttäjien suuresti odottamana ja toivoma ominaisuus, jonka hyödyt ovat havaittavissa esimerkiksi hakukonoptimoinnissa.

Hakukuvaus

Bloggerin toinen uutuus antaa mahdollisuuden määrittää hakukuvaus jokaiselle blogille erikseen. Tämä teksti julkaistaan hakukoneissa ja jaettaessa teksti sosiaalisen median palveluihin.
Myös tämän toiminnon avulla on mahdollista kohdistaa blogi oikealle yleisölle ja parantaa hakukone löydettävyyttä.Comments