Uutta!‎ > ‎

#534 - Google+ Hangouts On Air vihdoin myös Suomessa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 15.8.2012 klo 0.52   [ 15.8.2012 klo 0.53 päivitetty ]
Google Finland julkaisi tänään kauan odotetun ja takuulla mielekkään uutisen: Google+ Hangouts On Air on vihdoin käytettävissä myös Suomessa.Google Finland kirjoittaa blogissaan: "Hangouts on Airin avulla ryhmä ihmisiä voi keskustella verkossa videon välityksellä siten että kuka tahansa voi seurata keskustelua reaaliaikaisena lähetyksenä. Lanseerauksen jälkeen palvelun ovat löytäneet niin aloittelevat bändit, julkkikset, suuret mediayhtiöt kuin valveutuneet kansalaiset joilla on jotain sanottavaa."  

Google+ Hangouts On Air- toimintoa on kauan odotetty Suomeen ja nyt se on saatavilla, joten jokainen halukas voi aloittaa suoran lähetyksen koko maailmalle vain muutamalla klikkauksella.

  • Lähetyksen julkistaminen: Valitsemalla “Enable Hangouts On Air” voi tehdä suoran lähetyksen Google+:ssa, YouTube -kanavalla tai omilla tai yrityksen nettisivuilla.
  • Seuraajien määrä: Online-katsojien määrän näkee lähetyksen aikana.
  • Tallentaminen ja uudelleen lähettäminen: Suoran lähetyksen päätyttyä video tallentuu automaattisesti käyttäjän YouTube -kanavalle ja päivittyy Google+:aan. Tämä helpottaa lähetyksen jakamista ja siitä keskustelemista myöhemmin.Hangouts On Air on kaikkien Google+-käyttäjien saatavilla. 


Lähde: Google Finland Press Blog

Comments