Uutta!‎ > ‎

#519 - Uudistunut kontakti-ikkuna Gmailissa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 5.8.2012 klo 23.42   [ 5.8.2012 klo 23.42 päivitetty ]
Muutama viikko sitten päivitykset alkoivat saapua näkyville ja nyt suurimmalla osalla Google Apps- käyttäjistä pitäisi olla uudistunut kontakti-ikkuna näkyville Gmailissa.

Jos liikutat hiiren Gmailissa jonkin yhteystietosi nimen päälle (ei tarvitse klikata), avautuu sinulle pieni esikatseluikkuna, jossa näet koosteen kyseisestä henkilöstä. Tämän ikkunan kautta voit pikaisesti lähettää sähköpostin tai aloittaa pikaviestikeskustelun.
Gmailin ja Google+ sisällä toimiva Google Talk-pikaviestin, joka sijaitsee Gmail-postilaatikon vasemmassa alareunassa, näyttää myös yhteystietoikkunan kun siirrät hiiren kontaktisi nimen kohdalle. Tämä on tuttua entuudestaan, sillä toiminto itsessään ei ole uusi, mutta sen sijaan se on saanut hieman uudistetun ulkoasun, jossa erityisesti alareunan linkkejä on muutettu erilaisiksi, jonka lisäksi yhteistyötä Google+:san kanssa on parannettu huomattavasti. 


1. Kontaktisi tila: vihreä kamera tarkoittaa, että hän on online ja hänellä on kamera käytössään.
2. Jos olet lisännyt henkilön Piireihisi, näet merkinnän, jossa on Piirin nimi. Jos henkilö ei ole Piireissäsi, voit lisätä hänet niihin.
3. Aloita pikaviestikeskustelu klikkaamalla puhekuplaa. Kirjekuoresta lähetät nopeasti sähköpostin ja nuolen takaa löytyy muutamia lisätoimintoja.


Comments