Uutta!‎ > ‎

#508 - 6 tapaa luoda kiehtova Google+ sivu

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 1.8.2012 klo 3.56   [ 1.8.2012 klo 3.59 päivitetty ]
Lukuisat käyttäjät ovat jo pystyttäneet yritykselleen Google+ profiilin ja lisää virtaa plussan puolelle jatkuvasti. Monet löytävät mielenkiintoisia ja tyylikkäitä tapoja soveltaa Google+:san monipuolisia työkaluja. Uusille plussaajille ja jo kokeneille muistin virkistykseksi muutama vinkki, joiden avulla kasvatat profiilisi kiinnostavuutta huomattavasti.  

1. Ole ajantasalla. Keskustelun aloittaminen saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta se kannattaa. Palaa asiaan päivityksin ja uudistuksin, eli pidä asiakkaan mielenkiinto asiassa. 

2. Ole läsnä. Postattuasi materiaalia profiiliisi, ole läsnä ainakin hetki jotta voit kommentoida ja vastata mahdollisesti tuleviin kysymyksiin. Näet heti yleisösi reaktiot ja ehdit reagoimaan niihin. 

3. Hengailusta puheenollen... Hangouts on erinomainen väline olla yhteydessä asiakkaisiin. Kohtaa heidät kasvokkain, järjestä pieniä tuote-esittelyitä tai kuuntele heidän mielipiteitään. Se takuulla kannattaa!

4. Ei niin virallista. Kaiken ei tarvitse olla yritysmaailmassakaan virallista. Tarjoa pieniä kurkistuksia yrityksesi arkeen ja takahuoneisiin, jolloin lisäät annoksen persoonallisuutta yrityksesi profiiliin.  

5. Kysymyksiä? Kerro asiakkaillesi, että haluat kuulla heistä. Kysy kysymyksiä ja opi saamastasi palautteesta.

6. +Sinä. Anna oman persoonallisen otteesi näkyä päivityksissä, sillä sinähän se tähti olet yrityksesi rinnalla.Comments