Uutta!‎ > ‎

#500 - Google+ ja Blogger yhteistyöhön

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 31.7.2012 klo 0.52   [ 31.7.2012 klo 0.53 päivitetty ]
Bloggerin avulla jaat ajatuksiasi, uutisia ja mielenkiintoisia tapahtumia yleisöllesi. Jotta Blogger voisi vastata entistä paremmin tarpeisiisi kiihtyvällä sosiaalisen median kentällä, uutuutena se tarjoaa mahdollisuuden integroitua huimaa vauhtia kasvavan Google+ -palvelun kanssa.

Bloggerin ja Google+ -palvelun liitosten avulla voit levittää sanaa blogistasi ja luoda läheisemmän suhteen lukijoihisi.

Riippuen siitä, milloin kirjauduit Bloggeriin, sinulla on voinut olla mahdollisuus liittää Google+ -profiili tai -sivu blogiisi rekisteröitymisprosessin aikana. Jos liität blogisi Google+ -palveluun, kirjoittajan nimi blogissasi on sama kuin Google+ -profiiliisi julkinen nimi. Sitten voit liittää tiettyjä blogeja +sivuusi tai -profiiliisi. Tämä liitos määrää, mihin streameihin viestisi jaetaan, kun ne on julkaistu.Kun haluat hallita blogiisi liittyviä Google+ -asetuksia, klikkaa Bloggerin Google+ -välilehteä.

Blogin liittäminen Google+ -profiiliin

Jos blogillasi on yleinen nimi (esim. "Päivi Virtasen blogi"), huomaat, että liittämällä blogisi henkilökohtaisen Google+ -profiiliin, blogisi voi olla helpompi löytää, mikä helpottaa yhteisöjen muodostamista muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa.

Jos linkität blogisi Google+ -profiiliin, voit jakaa Blogger-viestit suoraan omaan streamiisi.

Voit siirtää blogisi liitoksen Google+ -profiilista Google+ -sivuun Bloggerin Google+ -välilehdessä.

Blogin liittäminen Google+ -sivuun

Jos blogisi on tuotemerkki (esim. "Coffee Bar"), voit liittää blogisi Google+ -sivuun . Luomalla sivun blogillesi huomaat, että liittämällä blogisi Google+ -profiiliin, blogisi voi olla helpompi löytää, mikä helpottaa yhteisöjen muodostamista muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa.

Jos linkität blogisi Google+ -profiiliin, voit jakaa Blogger-viestit suoraan omaan streamiisi. Jos liität blogisi Google+ -sivuun, kaikki Bloggerin gadgetit, jotka ennen viittasivat Google+ -profiiliisi, viittaavat tästedes Google+ -sivuusi. Sama pätee, jos vaihdat sivusta profiiliin.

Jos blogisi on nyt liitetty sivuun ja haluat yhdistää sen Google+ -profiiliin tai muuhun omistamaasi sivuun, voit tehdä sen Bloggerin Google+ -välilehdellä.

Blogger-näyttönimellä bloggaaminen

Jos et halua liittää blogiasi Google+ -palveluun, voit jatkaa blogin kirjoittamista Blogger-näyttönimellä.Muista, että sinulla voi olla Google+ -profiili tai -sivu, vaikka käyttäisitkin Blogger-näyttönimeä – ainoa ero on, ettei näitä kahta liitetä ulkoisesti.


Saat toiminnon käyttöön klikkaamalla Google+ -kuvaketta Bloggerin ohjauspaneelissa, jonka jälkeen "Upgrade"- näppäintä. Jos olet jo päivittänyt asetukset, Blogger neuvoo sinua käytössä.
Uusia toimintoja on tiedossa tulevaisuudessa ja niiden lisäinformaatiota löytyy
get more out of Blogger with Google+ -sivustolta. Vastauksia kysymyksiin löytyy Help Center:istä.

Lähde: Blogger Buzz

Comments