Uutta!‎ > ‎

#494 - Piirien kesäsiivous

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 30.7.2012 klo 2.06
Onko Google+ Piireihisi päässyt kertymään henkilöitä, jotka eivät ole lainkaan aktiivisia? Tai kentien sinulla on runsaasti lisättyjä henkilöitä ja sivuja, joita haluat seurata, mutta mieluummin siivoaisit seasta pois sellaiset, jotka eivät päivitä profiiliansa lainkaan. Yksitellen jokaisen läpikäyminen saattaisi olla työlästä, mutta pienen lisäsovelluksen avulla projekti luonnistuu leikiten.

Chrome Web Storesta asennettavan Uncircle Inactives+ sovelluksen avulla poistat helposti Piireistäsi henkilöt, jotka eivät päivitä sisältöään.
Voit itse määritellä haluatko esimerkiksi poistaa henkilöt, jotka eivät ole päivittäneet sisältöään jonkin tietyn päivämäärän jälkeen.

Muistathan, että Google+ Piireihin on mahdollista enimmillään lisätä 5000 käyttäjää. Jos tämä raja alkaa lähenemään, täytyy tilaa tehdä uusille poistamalla niitä, jotka eivät enää ole aktiivisia. 
Jos koet poistamisen epämukavana vaihtoehtona tai se ei ole välttämätöntä, voit käyttää Uncircle Inactives+ sovellusta seurataksesi, ketkä Piiriesi jäsenet ovat aktiivisia.

Comments