Uutta!‎ > ‎

#483 - Postilaatikon kesäpuhdistus

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 26.7.2012 klo 5.01
Muiden lomaillessa saatat itse olla vielä töissä odottamassa omaa vuoroasi, joka saattaa olla oivallinen hetki järjestää postilaatikko uuteen uskoon. Muutamien vinkkien avulla on helppo ottaa syksyn kiireet taas vastaan:

Tunnisteet:
Gmailin tunnisteiden avulla on todella helppo hallinoida ja järjestää postilaatikon sisältöä. Liäksi tunnisteiden avulla viestien hakeminen myös helpottuu huomattavasti. Gmailissa yhteen viestiin voi myös lisätä useamman tunnisteen, mikäli viesti liittyy useampaan aihealueeseen.

Arkistoi:
Gmailissa on runsaasti tilaa jokaista käyttää kohden, joten postilaatikon täyttymisen pelossa ei juurikaan tarvitse viestejä poistaa. Jos sinulla kuitenkin on viestejä, joita et välttämättä tarvitse usein, mutta et halua niitä hävittääkään, ne kannattaa arkistoida, jolloin viestit löytyvät jatkossa haun tai Kaikki viestit- valikon alta.
Valitse viesti -> Klikkaa arkistoi- kuvaketta

Yhteystiedot:
Onko yhteystietohisi tai sinne luomiisi ryhmiin jäänyt ylimääräisiä nimiä? Listat kannattaa kurkata läpi ja poistaa ylimääräiset.
Jos sinulla on Google+ käytössäsi, yhteystiedot päivittyvät myös sen kautta.

Postilaatikko:
Ylimääräisten viestien poistamisen ja muiden järjestämisen jälkeen kannattaa vielä testata, onko jokin muu kuin käytössä oleva Gmailin postilaatikko vaihtoehdoista sinun työskentelyysi sopiva.
Löydät vaihtoehdot Asetuksista -> Postilaatikko välilehdeltä 
Comments