Uutta!‎ > ‎

#471 - Näin suojaat valokuvasi Google+ profiilissasi

lähettänyt VerkkoAps VerkkoAps 24.7.2012 klo 5.08

Kuviasi ja videoitasi katselevat ihmiset haluavat joskus jakaa niitä muillekin. Google+ -palvelussa kaikki albumit voi oletuksena jakaa edelleen muille ihmisille, jotka pääsevät katselemaan kuvia. Toimi seuraavasti:

Ihmiset, joille albumi on jaettu, voivat myös jakaa albumiasi. Voit estää kenen tahansa pääsyn milloin tahansa vierailemalla Google+ -palvelun valokuvasivulla.

Albumien lukitseminen jakamisen estämiseksi

Voit estää muita ihmisiä jakamasta albumiasi lukitsemalla sen. Kun albumi on lukittu, muut eivät voi jakaa sitä uudelleen +-mainintoja tai nimitunnisteita käyttämällä.

Albumin lukitsemisella on nämä seuraukset:

  • Muiden henkilöiden luomista uusista nimitunnisteista tulee tekstitunnisteita. Omistaja (sinä) voi kuitenkin edelleen jakaa albumin lisäämällä nimitunnisteita valokuviin.
  • Kukaan ei pysty tekemään +-merkintöjä muille kommenteissa.
  • Kaikki albumia koskevat Google+ -viestit lukitaan, mukaan lukien ennen albumin lukitsemista luodut viestit.

Voit lukita albumin joko lukitsemalla kyseistä albumia koskevan Google+ -viestin tai noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Napsauta valokuvasivun kuvaketta .
  2. Valitse albumi.
  3. Valitse albumin näkyvyydeksi Rajoitettu.
  4. Poista ei-toivotut piirit tai henkilöt albumista.
  5. Valitse Lukitse tämä albumi -valintaruutu.
  6. Valitse Tallenna.

Voit myös lukita kaikki albumisi tai avata niiden lukituksen yhdessä paikassa napsauttamalla Muuta sitä, miten albumisi jaetaan albumisivullasi.

Lähde: Google

Comments