Uutta!‎ > ‎

#436 - Useampi postilaatikko yhdistettynä Gmailissa, useampi allekirjoitus

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 13.7.2012 klo 1.07
Gmailin on mahdollista käyttää useita tilejä samanaikaisesti niin, että lähettäjänä näkyy Gmail-osoitteesi sijasta toinen sähköpostiosoitteesi. Tämän ominaisuuden avulla on helpompaa hallita useita tilejä Gmailin käyttöliittymän kautta. Tällöin saatat haluta jokaiseen osoitteeseen omanlaisensa allekirjoituksen, jonka Gmail lisää automaattisesti viestin loppuun. 

  • Voit määrittää jokaiselle osoitteelle oman allekirjoituksen sähköpostiasetusten Yleiset-välilehdellä. Valitse Allekirjoitus:-osion toinen valintanappi ja valitse sähköpostiosoite avautuvasta valikosta ja määritä haluamasi allekirjoitusteksti.
  • Jos allekirjoituksen muokkauksen yhteydessä voit luoda vain tekstimuotoisen allekirjoituksen, tämä johtuu viestin kirjoitusasetuksista. Luo uusi viesti napsauttamalla Kirjoita ja napsauta sitten viestissä Muotoiltu teksti. Kun muutos on tehty, voit luoda muotoiltua tekstiä sisältävän allekirjoituksen.
Jotta useampien allekirjoitusten käyttäminen olisi mahdollista, pitää ensin suorittaa tilien lisääminen. Katso lisätietoja.

Lähde: Google

Comments