Uutta!‎ > ‎

#435 - Google+ -yhteyksien siirtäminen tilien välillä

lähettänyt VerkkoAps VerkkoAps 13.7.2012 klo 0.36

Tästä päivästä alkaen on mahdollista siirtää Google+ -piirejä ja muita yhteyksiä tilistä toiseen valitsemalla Google+ -piirien siirtotyökalu Google Takeoutissa. Työkalu siirtää Google+ -piirit ja muut yhteystiedot lähdetilistä kohdetiliin. Samalla se korvaa lähdeprofiilisi kohdeprofiilillasi muiden ihmisten piireissä. Piireihin ja yhteyksiin sisältyvät piirien nimet, piirien jäsenet, Piirisi-asetukset sekä ihmiset ja sivut, jotka olet estänyt tai ohittanut.

Siirron pyytäminen

Pyydä siirtoa noudattamalla Google+ -piirien siirtotyökalun ohjeita. Seuraavat ehdot ovat voimassa:

  • Ennen siirron alkua on 7 päivän odotusjakso.
  • Voit peruuttaa siirron ennen sen alkamista kirjautumalla jompaankumpaan Google+ -tiliin. Klikkaa sitten sivun alareunasta Peruuta siirto. Huomaa, että et voi peruuttaa siirtoa mobiilikäyttöliittymän avulla.
  • Jos lähde- tai kohdetili on organisaation hallinnoima, tilin järjestelmänvalvoja saattaa rajoittaa käyttäjien mahdollisuutta siirtää yhteystietoja tai Google+:n käyttöä.
  • Työkalua ei voi käyttää samoille tileille uudelleen seuraavien kuuden kuukauden aikana.
  • Kun siirto on alkanut, sitä ei voi enää peruuttaa tai kumota.

Rajoitettu Google+:n toiminta siirron aikana

Siirron aikana Google+:n toiminta on rajoitettua molemmissa tileissä. Kummassakaan tilissä ei voi:

  • jakaa sisältöä Google+ -palvelussa
  • lisätä ihmisiä piireihin tai poistaa heitä piireistä
  • estää tai ohittaa ihmisiä.

Ihmiset, jotka ovat lisänneet näiden tilien profiilit piireihinsä, eivät voi lisätä, poistaa, estää tai ohittaa näitä profiileja siirron aikana. Siirto kestää yleensä noin 48 tuntia.

Siirron jälkeen

Kun siirto on valmis, piirisi, estosi ja ohituksesi on kopioitu lähdetilistä kohdetiliin. Jos kohdetilissä oli samannimisiä piirejä, piirien sisällöt yhdistetään. Lähdetilin sisältöä (kuten profiilin tietoja, viestejä tai kommentteja) ei siirretä kohdetiliin. Myöskään lähdetilin kautta hallinnoimiasi Google+ -sivuja ei siirretä kohdetiliin. Sisältö ja sivut jäävät kuitenkin edelleen lähdetiliin.

Siirron jälkeen lähdetilin profiili on edelleen lähdetilissä. Muiden ihmisten piireissä sen tilalla kuitenkin näkyy kohdetilisi profiili. Jos et enää tarvitse lähdetilin Google+ -profiilia, päivitä profiili, joka liittyy lähdetiliin, ja valitse Poista koko Google+ -profiili. Ennen tätä suosittelemme, että lataat lähdetilin sisältämät Google+ -tiedot Google Takeoutin avulla. Jos haluat säilyttää lähdetilisi profiilin, voit epäselvyyksien välttämiseksi poistaa lähdetilin avulla lisätyn sisällön (mukaan lukien viestit, kommentit ja valokuvat) ja poistaa valinnan vaihtoehdosta, jonka avulla muut löytävät profiilisi hakutuloksista.

Lähde: Google

Comments