Uutta!‎ > ‎

#402 - Uusia toimintoja Hangoutsiin

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.7.2012 klo 1.39

Google+ Hangouts- videoneuvottelutoiminto on löytänyt tiensä niin käyttäjien yksityiselämään yhteydenpidon välineenä kaukana asuviin ystäviin ja sukulaisiin, kuin työpaikkojen projektipalavereihin ja kokouksiin. Erityisen suosituksiksi toiminto on noussut sen lisäosien myötä, jotka mahdollistivat esimerkiksi dokumenttien yhteistarkastelun videoneuvottelun aikana. 

Koska Hangout App:it kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, Google julkaisi muutama kuukausi sitten sovelluksen, jonka avulla innokkaat kehittäjät voivat luoda uusia Hangout App:eja. Google on 90 päivän aikana saanut noin 200 kehitettyä lisäosa sovellusta, joista ensimmäiset on nyt julkaistu käyttäjien iloksi ja hyödyksi:

  1. Google Art Project: Tutki ja tutustu taidekokoelmiin ympäri maailmaa. Voit esimerkiksi olla taideopas ja pitää esittelykierroksen ystävillesi. 
  2. New YouTube App: Luo, hallinnoi, tallenna ja jaa soittolistasi muiden kanssa Hangoutsissa. Tallenna esim. koulutusvideot kokousta varten YouTube tiliisi ja luo videoista soittolista.
  3. New Effects App: Uusia efektejä hauskuuttamaan videopuheluita. 
  4. Symphonical:  Ohjaa kokouksia ja hallinnoi projekteja reaaliaikaisesti Symphonical app:in kautta. (Esittelyvideo alla) 
  5. MiniClip 8-ball Pool: Biljardia ystävien kesken. 
  6. A Story Before Bed: Valitse hyllystä kirja ja kerro perheellesi iltasatu. Vaikka olisitkin kaukana työmatkalla, ei sinun silti tarvitse menettää yhteistä iltahetkeä perheesi kanssa.
  7. Panoramio Game: Panoraamakuva kilpailussa se joka tunnistaa ensimmäisenä paikan on voittaja. Matkaa tehdään Google Mapsien avulla. 
  8. Cheer On: Kustomoi näkyvyytesi videoneuvottelussa suosikki urheiluseurasi mukaan. 
Oletko aiheesta kiinnostunut kehittäjä? Lue lisätietoja: Learn more
Comments