Uutta!‎ > ‎

#398 - Gmail postin hakija

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.6.2012 klo 3.37
Gmailin postin hakija voi ladata viiden muun sähköpostitilin viestit ja keskittää kaikki sähköpostisi Gmail-tiliisi, jolloin kaikki postit ovat aina helposti luettavissa yhdestä paikasta.

Voit ottaa postin hakijan käyttöön helposti ja ilmaiseksi, mutta niiden tilien, joista haluat hakea viestejä, täytyy tukea POP-käyttöä. Jos haluat hakea viestejä Gmail-tileistä, niiden täytyy sallia POP-käyttö. Jotkut ilmaiset sähköpostipalvelut eivät tarjoa käyttäjille POP-käyttöä, joten ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi ja selvitä, sallitaanko POP-käyttö sähköpostitilissäsi (jos kyseessä ei ole Google-tili).
Kun olet määrittänyt postin hakijan, Google tarkistaa muut tilisi säännöllisesti. Toisista tileistä haetut viestit näkyvät automaattisesti Gmailissa. Gmail tarkistaa eri tilien uudet viestit eri väliajoin aiempien hakuyritysten perusteella. Tällä hetkellä et voi määrittää, kuinka usein uudet viestit haetaan.

Postin hakijan määrittäminen:

  1. Napsauta minkä tahansa Gmail-sivun yläosassa Asetukset-linkkiä ja avaa Tilit ja tuonti-välilehti. (Googlen Sovellukset-verkkotunnuksissa avataan Tilit-välilehti.)
  2. Napsauta osiossa Tarkasta sähköpostit POP3-yhteydellä Lisää POP3-sähköpostitili.
  3. Anna haluamasi tilin sähköpostiosoite kokonaisuudessaan ja napsauta Seuraava vaihe.
  4. Gmail täyttää valmiiksi esimerkkiasetukset, mutta suosittelemme asetusten tarkistamista toiselta palveluntarjoajalta, jotta palvelimen nimi ja portti tulee oikein. Kirjoita salasanasi.
  5. Päätä, haluatko
  6. Napsauta Lisää tili.
  7. Kun olet lisännyt tilin onnistuneesti, voit määrittää sen muokatuksi Lähettäjä-osoitteeksi. Tämän avulla voit kirjoittaa viestisi Gmailissa siten, että laatimiesi viestien vastaanottajat näkevät viestiesi Lähettäjä-kentässä toisen sähköpostitilisi. Napsauta Kyllä, jos haluat määrittää muokatun Lähettäjä-osoitteen.Comments