Uutta!‎ > ‎

#349 - Googlen katunäkymiä kuvataan kesällä Suomessa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 20.6.2012 klo 5.25
Kesä on kauneinta aikaa Suomessa.  Siksi myös Google päivittää jälleen lähikuukausina Street View -katukuviaan Suomesta. Kuvattavat kohteet tarkentuvat kesän mittaan, mutta tarkoitus on saada entistä kattavampi valikoima suomalaisten rakastamia paikkoja palveluun mukaan.

Kuvaukset toteutetaan monimuotoisella tekniikalla ympäri maailman, hyödyntäen niin autoja, kolmipyöriä, liikuteltavia kärryjä ja talvisin jopa moottorikelkkoja.
Kulkuneuvot on helppo tunnistaa Googlen logosta.


Google Street View on erittäin suosittu palvelu. Sen avulla käyttäjät voivat tutkia paikkoja katutason virtuaalinäkymillä kymmenissä maissa niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Kuvattu materiaali julkaistaan palvelussa  arviolta aikaisintaan vuoden kuluttua kun kuvat  on käsitelty ja yhdistetty kokonaisuudeksi. Kaikista Street View -kuvista sumennetaan kasvot ja rekisterinumerot ennen julkaisua. Kuvien julkaisun jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus pyytää kuvia poistettavaksi klikkaamalla kuvan vasemmassa alalaidassa olevaa Ilmoita ongelmasta -linkkiä. Käyttäjät ohjataan linkistä täyttämään lomake, jossa voi yksilöidä poistettavat kuvat.Lisätietoa katunäkymistä löydät osoitteessa http://maps.google.fi/intl/fi/help/maps/streetview/Comments