Uutta!‎ > ‎

#266 - Googlelle ISO 27001 sertifikaatti

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.5.2012 klo 0.45
Pilvipalveluiden rantautuessa aikanaan markkinoille, suuri huolenaihe koski aina tietoturvaa: Olivatko verkkopohjaiset sovellukset oikeasti turvallisia? Siksi onkin mielenkiintoista, että nykyään yksi olennaisista syistä, miksi yritykset siirtyvät työskentelemään Google Apps- sovelluksilla on juuri tietoturva. Organisaatiot ovat ymmärtäneet, että Googlen kaltaisen organisaation kiinnostus ja mahdollisuudet kehittää tietoturvaa ja investoida siihen ovat merkittävämmät kuin yksittäisen yrityksen.  

Googlella on aina suhtauduttu tietoturva kysymyksiin suurella sydämellä. Tänään on erinomainen päivä, sillä Google Apps for Business on juuri ilmoittanut ansainneensa ISO 27001 sertifikaatin, joka on laajalti tunnustettu, kansainvälisesti hyväksytty turvallisuus standardi. Google ansaitsi tämän sertifikaatin perustuen Google Apps for Business sovellusten toimivuudesta vastaavan systeemin, teknologian, prosessien ja datakeskusten ansiosta.

Uusi sertifikaatti, aikaisempien SSAE 16 / ISAE 3402 auditioinnin ja FISMA sertifikaatin Google Apps for Government ohella, auttaa todistamaan asiakkaille, että Google todella panostaa tietoturvan kehitystyöhön merkittävänä osana palveluntarjontaansa ISMS:n (Information Security Management System) mukaisesti.

Voit tutustua Googlen laajaan tietosuojaa käsittelevään sivustoon osoitteessa http://www.google.com/privacy.html.

Lähde: Google Enterprise Blog


Comments