Uutta!‎ > ‎

#245 - Keskustelujen mykistäminen tai hylkääminen

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 21.5.2012 klo 0.14

Oletko koskaan ollut osallisena viestiketjussa, joka ei vaan ikinä pääty? Jos olet mukana pitkässä viestikeskustelussa, joka ei ole sinulle merkityksellinen, voit mykistää keskustelun ja pitää kaikki tulevat viestit poissa postilaatikostasi.

Kuinka mykistäminen toimii

Valitsemalla keskustelun ja klikkaamalla Mykistä "Lisää toimintoja"-pudotusvalikosta tai käyttämällä "m"-pikavalintanäppäintä, keskusteluun lisätyt uudet viestit ohittavat postilaatikkosi niin, että keskustelu pysyy arkistoituna.

Mykistetyt keskustelut palaavat sähköpostiisi vain silloin, kun keskustelun uusi viesti on osoitettu sinulle eikä muille, tai jos keskustelun uusi viesti on lisännyt sinut "vastaanottaja" tai "kopio" -riville.

Kaikki oleelliset suodattimet, jotka olet asettanut, ovat sovellettavissa mykistettyihin viesteihin.

Kuinka mykistetty viestiketju löytyy

Jos sinun täytyy löytää mykistetty viestiketju, tai jos vahingossa mykistit viestiketjun, älä ole huolissasi. Mykistettyjä viestejä ei ole merkitty luetuiksi ja ne on edelleen haettavissa. Voit hakea kaikki mykistetyt keskustelut kirjoittamalla Gmailin hakukenttään seuraavaa:

is:muted

Kuinka viestiketjun mykistys poistetaan

Jos et enää halua keskustelun olevan mykistetty, on useita tapoja poistaa mykistys niin, että tulevat viestit ohjataan sähköpostilaatikkoosi:

  • Valitse keskustelu, klikkaa Lisää toimintoja-pudotusvalikosta ja valitse poista mykistys.
  • Valitse keskustelu ja klikkaa Siirrä postilaatikkoon.
  • Klikkaa X "Mykistetty"-tunnisteessa.

Lähde: Google Gmail ohje


Comments