Uutta!‎ > ‎

#225 - Vinkkejä Gmailin tehokkaaseen käyttöön

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.5.2012 klo 4.10
Gmail on monipuolisuudessaan tehokas apu jokapäiväiseen yhteydenpitoon. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla hyödynnät Gmailin erinomaisia ominaisuuksia tehokkaasti:

Useiden liitteiden liittäminen kerralla:
Jos sinun tarvitsee liittää yhteen sähköpostiin useita liitteitä, voit helposti lisätä kaikki liitteet viestiin kerralla. PC- käyttäjänä valitset liitettävät tiedostot Ctrl- näppäin pohjassa ja lopuksi painat "liitä", jolloin Gmail lisää kaikki valitsemasi liitteet viestiin kerralla.

Tunnisteet:

Tunnisteiden avulla voit helposti ryhmitellä viestejä aihealueittain. Tunnisteita voit luoda ja hallinnoida Sähköpostin asetusten Tunnnisteet- välilehdellä.

Automaattinen lomavastaaja:
Mikäli olet poissa sähköpostisi ääreltä loman aikana, voit asettaa automaattisen lomavastaajan ilmoittamaan sinua tavoitteleville henkilöille, että et valitettavasti ole juuri nyt saavutettavissa.
Sähköpostin asetukset --> Yleiset --> Lomavastaus

Opi enemmän kontakteistasi:
Sähköpostiviestien oikeassa reunassa näet pienen ikkunan, joka kertoo sinulle yhteystietosi asettamat tiedot. 
Viemällä hiiren yhteystietosi nimen päälle esim. Pikaviestien yhteystiedoissa, Gmail avaa ikkunan, jossa myös näet enemmän tietoja kontaktistasi.

Labs:
Sähköpostin asetuksista löytyy välilehti nimeltään Labs. Täällä voi tutustua kokeiluvaiheessa oleviin toimintoihin, jotka eivät vielä ole täysin valmiita ja saattavat myös poistua testauksesta.Comments