Uutta!‎ > ‎

#2004 - Käyttäjäprofiilit Chrome-selaimessa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.4.2014 klo 0.30
Mahdollisuus lisätä useita käyttäjiä Chrome-selaimeen on nopea ja yksinkertainen tapa määrittää henkilökohtaisia Chrome-kopioita ihmisille, jotka jo jakavat Chromen samalla tietokoneella. Yhtä hyvin omainaisuutta voi käyttää omaan tarkoitukseen esimerkiksi jakamalla työasiat yhteen profiiliin, vapaa-ajan toimet toiseen. Eri profiileihin saa esimerkiksi näppärästi eri kirjanmerkit talteen.
Chrome profiileja ei ole suunniteltu tietojesi suojaamiseksi muilta tietokonetta käyttäviltä ihmisiltä. Voit suojata tietosi paremmin muilta käyttöjärjestelmäsi sisäänrakennettujen käyttäjätilien avulla.

Lisää uusi profiili

  1. Klikkaa Chrome-valikkoa Chrome menu selaimen yläpalkissa ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Käyttäjät-osiossa Lisää uusi käyttäjä.
  3. Kun vahvistusikkuna avautuu, valitse kuva ja kirjoita uuden Chrome-käyttäjän nimi. Huomaa: Lisätessäsi uuden Chrome-käyttäjän työpöydälle luodaan oletuksena pikakuvake. Jos et halua työpöydän pikakuvaketta, poista valinta Lisää työpöydän pikakuvake -ruudusta.

    Työpöydän pikakuvakkeen avulla kaikki tietokoneesi Chromen käyttäjät pääsevät profiiliinsa nopeasti. Tunnistat eri profiilit työpöydällä niiden nimistä ja profiileihin yhdistetyistä kuvista.

  4. Valitse Luo.
  5. Käyttäjälle avautuu uusi ikkuna, jonka yläkulmassa on hänelle valitsemasi kuva. Täältä voit kirjautua Chromeen Google-tilillä ja yhdistää tilin käyttäjän kanssa. Kun käyttäjä on kirjautunut, käyttäjän kirjanmerkit, sovellukset, laajennukset, teema ja selainasetukset synkronoidaan tiliin. Lisätietoja kirjautumisesta ChromeenVoit halutessasi ohittaa tämän vaiheen ja olla kirjautumatta. Käyttäjän asetukset tallennetaan tällöin vain sinun tietokoneellesi.


Comments