Uutta!‎ > ‎

#2001 - Näkyykö yrityksesi Google+ -palvelussa?

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 8.4.2014 klo 1.14
Google+ kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös Suomessa, eikä suotta sillä kävijämäärät on huikeassa kasvussa ja Google Haun taannoisen uudistuksen myötä Google+ profiilien ja sivujen julkiset päivitykset nousevat myös Googlen hakutuloksissa esille todella hyvin. Luomalla yrityksellesi sivun Google+:saan, voit pitää yhteyttä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja tavoittaa aivan uudenlaista yleisöä. Ennenkaikkea, olet läsnä siellä missä yrityksen nykyään oletetaankin olevan, eli somessa. 

Näin luot oman sivun itsellesi tai yrityksellesi Google+:saan:
  • Klikkaa kohtaa Sivut osiossa Lisää vasemmalla.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa  Luo uusi sivu .
  • Valitse Google+ -sivuluokka , jonka haluat luoda.
  • Klikkaa Luo -painiketta.
Mikäli olet luomassa sivua organisaatiollesi, on hyvä muistaa, että sivuilla voi olla useita hallinnoijia. Tämä tarkoittaa sitä, että useat ihmiset voivat toimia sivun nimissä -- etkä ehkä halua jakaa käyttäjätilisi tietoja heidän kanssaan. Mikäli luot sivun organisaatiollesi, etkä halua olla enää sen omistaja, voit myös siirtää omistajuuden jollekulle muulle.

Kun olet luonut sivun, määritä profiilin tiedot valintaikkunoiden avulla. Kerro uudesta sivustasi myös muille! Kaikki sivut ovat julkisia luomishetkestä asti. Kun olet valmis julkaisemaan sivusi useammille katsojille, varmista, että käytät Google+ -palvelua sivunasi ja klikkaa Etusivu. Klikkaa Mainosta sivuasi kohdassa Levitä sanaa sivun oikeassa laidassa. Lisätietoja sivusi mainostamisesta.

Voit muokata melkein kaikkia sivun profiilissa olevia tietoja, kuten esittelyä, yhteystietoja ja verkkosivustoa. Sivun profiilin muokkaaminen:

  1. Varmista, että olet käytät Google+ -palvelua sivunasi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevaa  Profiili-kohtaa.
  3. Klikkaa Muokkaa profiilia -painiketta.
  4. Valitse muokattava osio. Osiota voi muokata, jos sen väri muuttuu siniseksi.
  5. Klikkaa Muokkaus valmis -painiketta.


Lähde: Google


Comments