Uutta!‎ > ‎

#1192 - Googlen Nyt-palvelu Chrome-selaimessa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 26.3.2014 klo 4.55

Jos käytät Googlen Nyt-palvelua mobiililaitteellasi, voit myös nähdä joitakin Nyt-palvelun kortteja tietokoneellasi, jos olet kirjautunut Chrome-selaimeen. Tällaisia kortteja ovat esimerkiksi sää, urheilutulokset, työmatkaliikenne ja tapahtumamuistutukset. Joidenkin korttien tiedot voivat perustua mobiililaitteesi sijaintiin. 

Katso, miten voit kirjautua sisään Chromeen


Googlen Nyt-palvelun sijaintiasetusten toiminta Chromessa

Googlen Nyt-palvelu Chromessa näyttää valikoiman mobiililaitteellasi näkyvistä Nyt-palvelun korteista mobiililaitteesi sijaintitietojen mukaan. Voit muokata Googlen Nyt-palvelun sijaintiasetuksiasi (Sijainnin ilmoittaminen ja Sijaintihistoria) Android- tai iOS-laitteellasi milloin tahansa.

Googlen Nyt-palvelun asetukset useilla laitteilla

Jos olet ottanut Googlen Nyt-palvelun käyttöön useilla laitteilla, jokaisen laitteen sijaintiasetuksia tulee hallita erikseen. Tietokoneellasi näytetään sijaintiin perustuvia Googlen Nyt-palvelun kortteja vain laitteilta, joilla Sijainnin ilmoittaminen on otettu käyttöön.

Googlen Nyt-palvelun sijaintiasetusten muokkaaminen Androidilla
Googlen Nyt-palvelun sijaintiasetusten muokkaaminen iOS:llä

Korttien poistaminen käytöstä Chromessa

Chromen Nyt-palvelu tarkistaa mobiililaitteesi sijainnin, vaikka Chrome ei olisi käynnissä, näyttääkseen sinulle sopivia Nyt-palvelun kortteja. Voit poistaa Googlen Nyt-palvelun käytöstä Chromessa koska tahansa.

  1. Avaa Ilmoituskeskus klikkaamalla kuvaketta  tietokoneesi ruudun oikeassa alakulmassa (Windows) tai oikeassa yläkulmassa (Mac).
  2. Klikkaa Ilmoituskeskuksen oikeassa alakulmassa (Windows) tai oikeassa yläkulmassa (Mac) näkyvää rataskuvaketta.
  3. Poista merkintä Googlen Nyt-palvelun kohdalta.

Lähde: Google

Comments