Uutta!‎ > ‎

#1150 - Yrityksellesi Google+ sivu? Näin se syntyy.

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 22.1.2014 klo 1.09
Google+ kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös Suomessa. Aktiivisia käyttäjiä ja yrityssivuja löytyy jo runsaasti mitä monenlaisimpiin tarkoituksiin. Luomalla yrityksellesi sivun Google+:saan, voit pitää yhteyttä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja tavoittaa aivan uudenlaista yleisöä. 

Näin luot oman sivun itsellesi tai yrityksellesi Google+:saan:
  • Klikkaa kohtaa Sivut osiossa Lisää vasemmalla.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa  Luo uusi sivu .
  • Valitse Google+ -sivuluokka , jonka haluat luoda.
  • Klikkaa Luo -painiketta.
Mikäli olet luomassa sivua organisaatiollesi, on hyvä muistaa, että sivuilla voi olla useita hallinnoijia. Tämä tarkoittaa sitä, että useat ihmiset voivat toimia sivun nimissä -- etkä ehkä halua jakaa käyttäjätilisi tietoja heidän kanssaan. Mikäli luot sivun organisaatiollesi, etkä halua olla enää sen omistaja, voit myössiirtää omistajuuden jollekulle muulle.

Kun olet luonut sivun, määritä profiilin tiedot valintaikkunoiden avulla. Kerro uudesta sivustasi myös muille! Kaikki sivut ovat julkisia luomishetkestä asti. Kun olet valmis julkaisemaan sivusi useammille katsojille, varmista, että käytät Google+ -palvelua sivunasi ja klikkaa Etusivu. Klikkaa Mainosta sivuasi kohdassa Levitä sanaa sivun oikeassa laidassa. Lisätietoja sivusi mainostamisesta.

Voit muokata melkein kaikkia sivun profiilissa olevia tietoja, kuten esittelyä, yhteystietoja ja verkkosivustoa. Sivun profiilin muokkaaminen:

  1. Varmista, että olet käytät Google+ -palvelua sivunasi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevaa  Profiili-kohtaa.
  3. Klikkaa Muokkaa profiilia -painiketta.
  4. Valitse muokattava osio. Osiota voi muokata, jos sen väri muuttuu siniseksi.
  5. Klikkaa Muokkaus valmis -painiketta.


Lähde: Google


Comments