Uutta!‎ > ‎

#1143 - Uutta Chrome-selaimessa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 15.1.2014 klo 3.39
Chrome-selain on erinomainen kumppani Google Apps-sovellusten kanssa työskentelyyn. Se on paitsi tietoturvaltaan, myös ominaisuuksiltaan huippuluokkainen verkkoselain. 


Tuoreimman päivityksen myötä, Chromen käytettävyyttä on parannettu jälleen yksinkertaisilla, mutta sitäkin toimivammilla ominaisuuksilla. Erityisen hyödyllisiä uudet ominaisuudet ovat käyttäjille, jotka liikkuvat useiden ikkunoiden ja välilehtien välillä. Näet myös mitkä välilehdistäsi käyttävät verkkokameraa tai Chromecastia.
  • Paikanna meluisat välilehdet: Pienestä kaiutin kuvakkeesta paikannat helposti mikä välilehdistä pyörittää jotakin sellaista mediaa, joka kuuluu kaiuttimista äänenä.  
  • Haittaohjelma ilmoituksesta vahvempi: Jos näet alla olevan ilmoituksen, voit klikata Ohita/Dismiss tietäen, että Chrome tukee turvallisuuttasi.  
  • Testaa "valvotut käyttäjät" -toimintoa lähiryhmän käyttäjille: Valvottu käyttäjä on erityinen Chromen käyttäjä, jonka hallinnoija on luonut. Valvottu käyttäjä voi selata verkkoa ja kirjautua sisään verkkosivustoille ja sovelluksiin profiilin luoneen hallinnoijan valvonnassa ja ohjauksessa. Valvotut käyttäjät ovat erilaisia kuin Google-tilit, eivätkä ne vaadi sähköpostiosoitetta.
Lähde: Chrome Blog

Comments