Uutta!‎ > ‎

#1134 - Google+ -profiilin nimen luominen

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.1.2014 klo 0.27

Google+ -palvelun ansiosta voit pitää yhteyttä ihmisiin verkossa samaan tapaan kuin tosielämässä. Palvelu on oivallinen lisä yrityksen jokapäiväiseen viestintään. On suositeltavaa, että käytät omaa etu- ja sukunimeäsi, koska siten sinun on helpompi pitää yhteyttä tuntemiisi ihmisiin ja he löytävät sinut verkosta helpommin.

Google+ -profiilit on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille yksityishenkilöille, joten jos haluat käyttää Google+ -palvelua esimerkiksi yrityksesi puolesta, luo Google+ -sivu

Muista seuraavat ohjeet, kun luot Google+ -profiilia:

  • Etu- ja sukunimi ovat pakollisia: Sinun on annettava Google+ -profiiliisi sekä etu- että sukunimesi, jotta löydät ihmisiä helposti ja he voivat löytää sinut. Vain yhden nimen käyttäminen ei ole sallittua. Voit käyttää toisen nimen alkukirjainta, mutta et kummankin. Esimerkiksi J. Seppä mutta ei J.S. Jos sinulla on yksiosainen nimi, sinun on annettava se etunimeksi ja sukunimeksi piste (.) ja käytävä sitten läpi muutospyyntöprosessi.
  • Lempinimet ovat valinnaisia: Etu- ja sukunimesi lisäksi voidaan näyttää lempinimi. Esimerkiksi Juha "Jussi" Aho. Lue ohjeet lempinimen lisäämisestä profiiliisi.
  • Ei ammattinimikkeitä: et voi liittää profiilisi nimeen nimikkeitä, kuten tohtori, mutta voit lisätä ammattinimikkeitä, kuten Tiina Vaara, HLT, profiilisi Muut nimet -osioon.
  • Ei erikoismerkkejä: Et voi käyttää erikois- tai välimerkkejä nimesi korostamiseen. Esimerkiksi MikaJokinen!!! tai J@ana V@ri$ eivät ole sallittuja.
  • Ei julkisuuden, historiallisten tai muiden henkilöiden nimiä: Et voi luoda profiilia käyttämällä jonkun muun nimeä tai esiintymällä julkisuuden henkilönä. Jos esiinnyt jonakuna toisena, profiilisi voidaan jäädyttää.

Comments