Uutta!‎ > ‎

#1105 - Uutuus Google Apps-käyttäjille Google+ Yhteisöissä

lähettänyt VerkkoAps VerkkoAps 6.11.2013 klo 3.49
Lähes jokainen organisaatio vaalii tärkeää tietoaan ja sen säilymistä yrityksen sisällä. Google+ tarjoaa monia viestintäratkaisuja yritysten tarpeisiin, joista Google Apps-käyttäjien tarpeita on huomioitu erityisesti kohdennetuilla ominaisuuksilla. Tänään Google on julkaissut yhden uutuuden tähän sarjaan tukemaan viestinnän turvallisuutta: Google Apps-käyttäjät voivat rajata Google+ Yhteisöihin pääsyn vain oman organisaation käyttäjiin. 

Google+ Yhteisöt ovat palveluun luotavia keskustelualueita, jotka soveltuvat oivallisesti mielipiteiden vaihtoon, projektien keskustelualueiksi, tiedon jakamiseen ja yhteydenpitoon. Normaalisti Yhteisöt voivat olla julkisia tai rajoitettuja, jolloin vain kutsutut käyttäjät voivat liittyä. Nyt Google Apps-käyttäjät saavat yhden vaihtoehdon lisää, jolloin yksityisen yhteisön jäsenet voivat olla vain oman kotiorganisaation käyttäjiä. Näin voidaan varmistaa, että yrityksen arvokas tieto ei pääse livahtamaan vahingossakaan vääriin käsiin. 
Lisäksi Google Apps-käyttäjät voivat valita onko heidän kotiorganisaationsa sisäiseksi viestintäkanavaksi rajattu Yhteisö avoin kaikille oman organisaation käyttäjille vai vain kutsutuille. 

Jatkossa organisaation pääkäyttäjät voivat Google Apps-hallintapaneelista asettaa suljetut Yhteisöt oletusasetukseksi (ohje).



Kun Yhteisö on luotu, siellä voi helposti muokata asetuksia, kutsua lisää käyttäjiä mukaan, sekä jakaa kuvia, dokumentteja Driveltä tai vaikkapa videoita. 

Lisätiedot ja ohjeet Google+ Yhteisöihin liittymiseksi ja niiden luomiseksi löydät täältä



Comments