Uutta!‎ > ‎

#1098 - Miksi Piirien hyödyntäminen kannattaa Google+:ssa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 29.10.2013 klo 2.34
Piirien avulla on helppo jakaa oikeita asioita oikeiden ihmisten kanssa, kuten todellisessa elämässäkin. Nyt voit jakaa joitain asioita läheisten ystävien kanssa, joitain muita asioita perheen kanssa ja minimaalisen vähän etäisten kontaktien kanssa. Ideana Google+:ssa on luoda Piirejä ja lisätä käyttäjiä niihin. 

Google+ on sosiaalisen median palveluna varsin vapaamuotoinen ja monet jakavatkin materiaalia myös julkisesti, kuten Twitterissäkin, joten on ihan normaalia lisätä omiin Piireihin myös sellaisia käyttäjiä, joita et henkilökohtaisesti tunne, mutta olet kiinnostunut siitä mitä heillä on sanottavanaan. 

Järjestelmällisyys kannattaa:
Kun jaottelet kontaktisi Piireihin, pidät Google+ ja sen kanssa tiiviissä yhteistyössä toimivan Gmailin siistinä ja hyvin organisoituna, jolloin löydät etsimäsi tiedot ja henkilöt aina helpommin. 
Piirien käyttäminen on myös olennainen osa sosiaalisen median tietoturvaa: tiedä kenelle jaat ja mitä heille jaat.

Piirit ovat hyödyllisiä myös Gmailissa:
Kun lajittelet seuraamasi ihmiset Piireihin, löydät heidät helposti myös Gmailissa ja kaikki heidän lähettämänsä viestit!
Gmailin vasemman reunan navigoinnista löytyy kohta Piirit. Klikkaa tekstiä ja saat auki listan Piireistäsi.

Näin luot Piirejä:
Siirry Google+ profiilissasi navigointipalkin kautta kohtaan Piirit.
Alareunassa näet siniset pallukat, jotka kuvastavat Piirejäsi. Google+:ssa on muutamia sinulle valmiina, joihin voit vain vetämällä tiputtaa ihmisiä, joita olet merkannut seuraavasi. 
Uuden Piirin voit luoda Luo piiri- pallukasta ja nimetä sen haluamallasi tavalla.Comments