Uutta!‎ > ‎

#1091 - Näin soitat puhelinnumeroon Hangoutsista

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.10.2013 klo 0.13
Hangoutsista soittaminen puhelinnumeroon

Voit soittaa puheluja lankaliittymiin ja matkapuhelimiin Hangouts-palvelusta Gmailissa, Google+ -palvelussa ja Chrome-laajennuksessa. Yhdysvalloista ja Kanadasta Yhdysvaltoihin soitetut puhelut ovat maksuttomia, ja muita puheluja voi soittaa alhaisilla hinnoilla.

Näin voit soittaa puhelun:

  1. Jos käytät Hangouts-palvelun Chrome-laajennusta tai Hangouts-sovellusta Google+ -palvelussa, klikkaa valikkoa  Hangouts-luettelon yläosassa ja valitse Soita puhelu. Gmailissa klikkaa vain puhelinpainiketta hakukentän oikeassa yläkulmassa.
  2. Voit etsiä yhteyshenkilön puhelinnumeron kirjoittamalla henkilön nimen tai puhelinnumeron hakukenttään tai selaamalla Hangouts-luetteloasi. Jos soitat ulkomaanpuhelun, voit valita tarvittavan maakoodin klikkaamalla avattavaa lippuvalikkoa tai kirjoittamalla koodin suoraan hakukenttään (esim. +55 soittaessasi Brasiliaan).
  3. Kun olet löytänyt henkilön, jolle haluat soittaa, klikkaa hänen puhelinnumeroaan.
  4. Hangout-äänipuheluikkuna avautuu ja Hangouts soittaa valitsemaasi puhelinnumeroon.
  5. Laajennukseen soittaminen: jos soitat puhelinnumeroon, jossa on laajennus, klikkaa näppäimistöpainiketta ja kirjoita laajennus esille tulevan näppäimistön avulla.

Kun haluat lopettaa puhelun, klikkaa Lopeta puhelu tai sulje Hangout-ikkuna.

Soittajan tunnus Puhelut-ominaisuudessa soitetuille puheluille

Puhelut-ominaisuuden kautta soitettujen puhelujen Soittajan tunnus on "tuntematon", eikä sitä voi käyttää puhelujen vastaanottamiseen. Jos käytät Puhelut-ominaisuutta täydet oikeudet sisältävässä Google Voice -tilissä (vain Yhdysvalloissa), Google Voice -numerosi näkyy tietenkin soittaessasi puheluja.

Hangouts-luettelosi

Jos olet jonkun Google+ -piireissä ja kyseinen henkilö on asettanut puhelinnumeronsa näkyväksi, numero näkyy Hangouts-luettelossasi. Henkilö näkyy luettelossa myös, jos olet tallentanut hänen yhteystietonsa Google-yhteystietoihin.


Huom! Et voi soittaa tai vastaanottaa hätäpuheluja Hangouts-palvelun tai Gmailin Puhelut-ominaisuudessa.


Comments