Uutta!‎ > ‎

#1085 - Uutta Google Dokumentit Esityksessä: laajakuva 16:9

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.10.2013 klo 1.17   [ 10.10.2013 klo 1.24 päivitetty ]
Google Dokumenttien Esitysten avulla luot helposti erilaisia diaesityksia, oli kyse sitten uuden tuotteen esittelystä tai vaikkapa yritysesittelystä. 
Tänään julkaistujen uusien ominaisuuksien avulla Esitykset päivittyvät vastaamaan entistä paremmin tarpeitasi. 

Laajakuva 16:9
Uuden laajakuva koon myötä saat presentaatioon runsaasti lisätilaa sisällöllesi. Koska suuri osa näytöistä on nykyään laajakuvaformaatissa, Esitysten oletuskoko on jatkossa 16:9. Kokoa voi muuttaa presentaation tiedosto-valikosta, kohdasta sivun asetukset.   
Kustomoitu teema
Jokaisessa Esityksessä on käytössä teema, jonka voi valita dokumenttia luotaessa. Teemassa on yleensä valmiit asetukset erilaisille visuaalisille elementeille, kuten fontille ja väreille. 
Eräs toivotuimmista ominaisuuksista on jo pitkään ollut mahdollisuus kustomoida valmiita teemoja oman organisaation ulkoasun mukaiseksi. Alkuperäisen teeman muokkauksen ansiosta on nyt mahdollista muotoilla Esityksen master-dia, jolloin tehdyt ulkoasumuutokset tallentuvat teemaan ja toistuvat automaattisesti kaikissa dioissa.  

Muutoksia pääsee tekemään Esityksen dia-valikosta, kohdasta muokkaa alkuperäistä

Kun muokkaat alkuperäistä teemaa, pikkukuvakkeista näet helposti, että tekemäsi muutokset toistuvat automaattisesti kaikkiin olemassa oleviin dioihin. 
Lisäksi jokainen valmis teema pitää sisällään useita erilaisia ulkoasuja, joista jokaista voi nyt erikseen muokata tai luoda luoda oman aivan alusta asti. Lisätietoa löydät täältä.  Comments