Uutta!‎ > ‎

#1070 - Tänään vietetään Kansallista etätyöpäivää

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 20.9.2013 klo 1.25
Tänään Suomessa vietetään Kansallista etätyöpäivää, jonka tarkoituksena ja levittää tietoisuutta etätyöskentelyn mahdollisuuksista.

Google Apps-sovellukset ovat edelläkävijöitä yhdessä työskentelyssä, joka on mahdollista kaikkialta ja kaikilta laiteilta.
Kun sovelluksia käytetään verkkoselaimessa, käyttäjät eivät enää ole riippuvaisia laitteesta jolta työskennellään vaan kaikki tarvittava voidaan tehdä vaikka mobiililaitteen kautta. Kun käyttäjä ei ole sidottu työhuoneella sijaitsevaan laitteeseen, työskentely voi tapahtua mistä tahansa.

Näiden toimintojen avulla etätyöskentely on todella helppoa ja hauskaa:
  • Hangouts-videoneuvottelun avulla voit olla aina yhteydessä kollegoihisi helposti mistä tahansa. Ette ehkä ole samassa paikassa, mutta voitte nähdä toisenne ja työskennellä yhdessä
  • Drivellä Google Dokumenttien jakaminen ja muokkaaminen yhdessä sujuu leikiten. Kaikilla on aina reaaliaikainen versio dokumentista nähtävissä.
  • Google Kalenterit voidaan organisaation sisällä jakaa kaikille käyttäjille niin, että jokainen helposti pystyy kutsumaan toiset tapahtumiin ja näkemään heidän merkintänsä.
  • Gmailista, Kalenterista ja Drivestä on saatavilla myös offline-toiminnot, joilloin käyttäjät eivät ole riippuvaisia verkkoyhteydestä ja työskentelyä voi jatkaa vaikkapa lentokoneessa
  • Google+ toimii viestintäkanavana, jossa käyttäjät voivat luoda Yhteisöjä ja jakaa tietoa toisilleen.
  • sekä paljon muuta!

Comments