Uutta!‎ > ‎

#1050 - Gmail + Drive = 30GB

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 3.9.2013 klo 3.57
Taannoin uutisoimme Googlen julkaisemasta uudistuksesta käyttäjien tallennustilan jakautumisessa.
Jatkossa jokaisella Google Apps -käyttäjällä on oletuksellisesti 30GB tallennustilaa, joka jakautuu Gmailin ja Driven välillä käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Myös kokoluokaltaan 2048px tai suuremmat kuvat Google+:ssa hyödyntävät tallennustilaa. Kuten aikaisemminkin, vain Google Dokumenttien ulkopuoliset tiedostomuodot (PDF, DOC, JPG) tallennettuna Drivelle kuluttavat tallennustilaa.


Uudistus on kerrassaan loistava, koska nyt jokainen käyttäjä voi hyödyntää tallennustilaa omien tarpeidensa mukaisesti. Jos säilöt ahkerasti tiedostoja Drivelle, mutta Gmail viestittelysi ei ole lainkaan niin aktiivista, pystyt hyödyntämään suuremman määrän tallennustilaa Drivellä. Vastaavasti jos Gmail on ensisijainen työväline sinulle, nyt käytössäsi on huomattavasti enemmän tallennustilaa.

Pro vinkki: Uudistuksen myötä Gmail käyttäjänä et ole enää rajoitettu 25 gigatavun postilaatikkoon, sillä hankkimasi lisätila jaetaan Gmailin ja Driven kesken!

Myös Google Drive tallennustila -sivu uudistuu, jotta sinun on helpompi seurata tallennustilasi kulutusta. Yhteenvedon tallennustilan kulutuksesta eri sovellusten välillä saat näkyviin siirtämällä hiiren ympyräkaavion päälle.


Lähde ja kuvat: Google Enterprise Blog

Comments