Uutta!‎ > ‎

#1041 - Hälyytykset uutuutena Google Keepissä

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 21.8.2013 klo 23.15
Google Keep on käyttäjän mukana kulkeva sovellus, johon voit kirjata tai puhua ajatukset nopeasti ja palata niiden pariin missä tahansa. Kaikki lisätyt tiedot ovat heti käytettävissä kaikilla laitteillasi – sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Uutuutena Google Keep merkintöihin on mahdollista lisätä hälyytyksiä! Muistutuksen voi liittää johonkin tiettyyn ajankohtaan (päivämäärä ja kellonaika) tai jopa paikkaan. Jälkimmäinen vaihtoehto toimii erityisen hyvin yhdessä Google Now-sovelluksen kanssa, jolloin Keep tunnistaa kun siirryt esimerkiksi läheiseen marketiin. Jos olet merkinnyt ostoslistan muistutuspaikaksi samaisen marketin, pärähtää muistutus merkinnästä käyntiin.

Google Keepin avulla voit myös:
• pitää kirjaa ajatuksistasi muistiinpanojen, luetteloiden ja valokuvien avulla
• muuttaa puheviestit tekstiksi automaattisesti
• kirjata ajatuksesi nopeasti aloitusruudun widgeteillä
• helpottaa muistiinpanojen löytämistä värimerkintöjen avulla
• arkistoida tarpeettomat viestit liu'uttamalla ne pois
• tehdä muistiinpanoista helposti tehtäväluetteloita lisäämällä valintaruudut
• tallentaa muistiinpanosi turvallisesti pilveen, jolloin ne ovat aina käytössäsi verkossa osoitteessa http://drive.google.com/keep.

Jos et ole vielä tutustunut sovellukseen, voit asentaa sen:
Google Keep Android -laitteeseen Google Playsta.
Google Keep Chrome-selaimeen

Uusin päivitys saapuu käyttäjille muutaman päivän sisällä.Hälyytysten lisäksi myös muita uudistuksia on lisätty. Jos saat merkinnästä muistuttavan hälyytyksen itsellesi sopimattomassa paikassa, voit torkuttaa. Lisäksi Keep-sovelluksen hallintavalikko uudistuu, jolloin esimerkiksi eri tilien välillä liikkuminen onnistuu sujuvasti.
Lopuksi, jos haluat lisätä merkintääsi kuvan, voit jatkossa valita myös jo aikaisemmin ottamistasi kuvista tai sitten ottaa kokonaan uuden.


Lähde ja kuvat: Google Drive Blog

Comments