Uutta!‎ > ‎

#1036 - Google+ uutuudet Android-käyttäjille

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 15.8.2013 klo 23.26
Google+ Android mobiilisovellukseen on tänään julkaistu uusia ominaisuuksia, jotka hyödyttävät erityisesti Google Apps for Business käyttäjiä. Uudet ominaisuudet saapuvat käyttäjille muutamien päivien sisällä.

Uutta:
- Tarkastele, muokkaa ja jaa Google Driveen tallennettuja kuvia.
- Sijaintiparannukset: jaa kaupunkitason sijaintisi ja hallitse kartalla näytettäviä henkilöitä.
- Eri tilien ja sivujen välillä siirtyminen on aiempaa helpompaa.
- Google Apps for Business -tuki: voit rajoittaa viestejä verkkotunnukseen ja tunnistaa jäseniä verkkotunnuksen kuvakkeiden avulla.
- Hangouts-sovellus korvaa Messengerin pikaviesti- ja videopuhelupalveluna. Voit ladata Messenger-tietosi Google Takeoutin avulla.

Jaa kollegoille päivityksiä mobiilisti
Google+ Androidille tukee jatkossa useita käyttäjätunnuksia, joten voit kirjautua sekä työ että henkilökohtaiselle tilillesi ja vaihtaa niiden välillä vaivattomasti.


Rajattujen päivitysten avulla on helppo kohdistaa tiettyjä tilapäivityksiä vain oman organisaation käyttäjille. Niitä ei voi jakaa organisaation ulkopuolelle, joten sisäiseen käyttöön tarkoitettu tieto ei vahingossa pääse lipsahtamaan julkiseksi. 

Päivityksen myötä yritys- ja oppilaitoskäyttäjien profiilissa näkyvä kotiorganisaation domain merkintä tulee aikaisempaa selkeämmin esille. Näin on helpompi löytää etsimänsä henkilö.Comments