Mobiililaitteet‎ > ‎

Samsung Galaxy S

Google-sovellusten asetukset Samsung Galaxy S-puhelimeen ja yhteystietojen kopioiminen puhelimesta Google -sovellukset tilille.

Ennen kuin asetat puhelimesi synkronoimaan tietoja Google-sovellusten kanssa, varmistathan että olet tehnyt seuraavat asiat:

  1. Varmuuskopioi laitteen tiedot ennen asennusta. Varmuuskopioinnin voit suorittaa Samsung Kies -ohjelmalla.
  2. Varmista pääkäyttäjältäsi, että organisaatiosi on asettanut Google Sync -toiminnallisuuden päälle Google-sovellukset -tilillenne.

  Asetusten tekeminen puhelimeen:


  Kuva 1                                      Kuva 2                                      Kuva 3                                       Kuva 4

   
   
     Valitse Gmail puhelimen aloitusnäytöstä
  Kuva 1: Valitse Next
  Kuva 2: Valitse Sign in
  Kuva 3: Syötä seuraavat tiedot:
              Username: 
  sähköpostiosoitteesi (esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi)
              Password: Sähkopostisi salasana
              Valitse Sign in
  Kuva 4: Valitse Next ja lopuksi Finish setup

  Huom:
  Mikäli edellemainitut ohjeet eivät toimi tai kuvaruutukaappaukset eivät vastaa omaa puhelintasi suosittelemme seuraavien toimenpiteiden tekemistä:
  • Palauta puhelimesi tehdasasetuksille.
  • Päivitä Samsung-puhelimesi ohjelmisto 
  • Yritä uudelleen
  Kuvaruutukopioiden punaista kolmiota ei näy matkapuhelimessasi. Punainen kolmio ohjekuvissa aiheutuu siitä, että käytössä on tietokoneeseen yhdistetty kuvankaappausohjelma.


  Samsung Galaxy S -kontaktien synkronointi


  Yhteystiedot Gmailista synkronoituvat automaattisesti Android-matkapuhelimeen, kun ole luonut Google- tai Google-sovellukset tilisi puhelimeen. Puhelimen muistissa tai SIM-kortilla olevat yhteystiedot eivät kuitenkaan synkronoidu automaattisesti toiseen suuntaan. Seuraavalla ohjeella saat kopioitua yhteystiedot Google - sovellukset tilillesi.

  Yhteystietojen kopioiminen Google -sovellukset tilille on hyvä tapa varmuuskopioida ne puhelimen katoamisen varalta. Tämä ohje olettaa, että olet luonut Google-tilisi puhelimeen (Asetukset - Tilit ja Synkronointi).

  Yhteystietojen kopiointi edellyttää, että puhelimessa on ulkoinen SD-kortti asennettuna. Huom. Galaxy S -myyntipakkaukseen ei sisälly SD-korttia.
  1. Avaa yhteystiedot puhelimen päänäytöltä
  2. Avaa asetukset valikkonäppäimellä
  3. Valitse Tuo/Vie ja valitse Vie SD-kortille
  4. Valitse Tuo/Vie uudelleen ja Tuo SD-kortilta
  5. Valitse Google -sovellukset tilisi
  6. Valitse Tuo vCard-tiedosto ja Ok

  Jos sinulla on satoja yhteystietoja synkroinointi voi kestää useita minuutteja. Lopuksi vaihdetaan uusien yhteystietojen tallennuskohteeksi Google -sovellukset tili. Valitse Yhteystiedot - Valikkonäppäin - Lisää - Asetukset ja Tallenna uudet yhteystiedot, valitse kohteeksi Google -sovellukset tilisi. Näin varmistut, että myös uudet yhteystiedot säilyvät tallessa.